Monday, April 7, 2008

DigiPhoto 2008DigiPhoto este un concurs naţional de fotografie digitală, aflat anul acesta la a IV-a editie, organizat de către Asociaţia Studenţilor Informaticieni Ieşeni (ASII).

Anul acesta reprezintă un nou început pentru DigiPhoto. ASII este o asociaţie non-profit şi încearcă să vă ofere ocazia de a câştiga atât premii cât şi faimă din pasiunea voastră pentru fotografie în cadrul acestui proiect făcut cu ştiinţă şi suflet.

Înscrierile vor avea loc în perioada 6 aprilie – 27 aprilie 2008. Data ultimă de trimitere a fotografiilor este 27 aprilie 2008 ( ora 23:59 ) inclusiv. Finala va avea loc pe data de 10 mai 2008. Organizatorii îşi rezervă dreptul de prelungire sau modificare a datelor de concurs anunţând în prealabil acest lucru.

Text © digiphoto.asii.ro
Detalii pe site: http://digiphoto.asii.ro/

2 comments:

EA said...

am primit mail despre concurs, m-am dus pe site, mi-am facut cont nou... si am trimis un car de fotografii.. dupa care am citit bine instructiunile.. :)) sa vedem ce se va intampla.. :) hoping for the best,
adina

Cătălin Ferţu said...

Gabi, mulţumim pentru susţinere şi lumină bună!

Adina - trebuia să faci invers :) chiar ai trimis un car de fotografii. #1 limita e de 3/categorie. #2 multe sunt sub 3 Mpixeli. #3 care au peste 3Mpix nu au Exif :)

Mai încearcă. Baftă şi ţie :)